USR Maramures solicita explicatii cu privire la intarzierea livrarii laptelui si cornului catre elevi

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

A trecut deja o luna de cand a inceput noul an scolar, iar prescolarii si elevii din Maramures inca nu beneficiaza de pe urma Programului pentru scoli al Romaniei.

Este inca un an in care celebrul duo laptele si cornul vine cu intarziere din cauza dezinteresului si incompetentei autoritatilor, fie ele nationale sau judetene. Ceea ce face ca anul acesta sa fie mai deosebit decat anii trecuti este, insa, diversitatea produselor care ar trebui sa le fie distribuite copiilor.

Concret, acestia ar trebui sa primeasca, in cuantumul sumei de 2,05 lei/zi/elev, cate un produs de panificatie pe zi (care se vrea a fi altceva decat banalul corn) si, alternativ, legume/fructe, lapte si produse lactate, insa cand vor primi copiii toate acestea?

Uniunea Salvati Romania – Filiala Maramures a atras deja atentia autoritatilor judetene cu privire la intarzierea livrarii produselor in scoli si a solicitat informatii suplimentare privind organizarea procedurilor si termenele scadente ale acestora. De asemenea, deputatul USR de Maramures, Vlad Durus, va cere zilele acestea mai multe informatii referitoare la acest proiect direct de la Guvern.

Biroul de presa USR Maramures

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

1 Comment

  1. sc

    Stati oameni buni, Zetea e preocupat sa-i spele terasa lui Kake, poate gaseste ceva maruntis pe jos, iar Liviu Pop e preocupat sa desfinteze ceva gazete matematice, sa faca manuale de sport, atata de necesare pentru a putea lua mult ravnita spaga … elevii???? aia is pe ultimul loc, prima data sa-si faca ei facutele sa tipareasca manuale fara sens ca sa paota fura, sa numeasca amante si nulitati pe la inspectorate, sa dea de pamant cu mediul academic, ca doar asa faceau si predecesorii lor comunisti, iar elevii, o sa vina si vremea lor – cand o sa inceapa din nou anul scolar si o sa trebuiasca folositi pe post de unealta de propaganda …

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2