USR Plus a inceput campania de strangere de semnaturi. Semneaza pentru Dan Barna presedinte!

Conform legii, fiecare candidat la functia de presedinte al tarii trebuie sa stranga 200.000 de semnaturi pentru inscrierea in campania electorala. Candidatul Aliantei USR Plus este Dan Barna. Toate filialele judetene ale Aliantei au inceput de miercuri strangerea de semnaturi.

In Maramures, membrii aliantei s-au aflat in mijlocul oamenilor de la ora 11. Cetatenii au fost deschisi la dialog si dornici sa semneze pentru sustinerea lui Dan Barna, de la care au mari asteptari ca poate sa schimbe lucrurile in tara.

„Romania are nevoie de un presedinte USR Plus, un presedinte care sa aiba energia si curajul pe care cele doua partide ale aliantei le-au aratat in ultimii ani.

Un presedinte USR Plus este singura garantie ca lucrurile pentru care noi am intrat in politica pot deveni realitate – independenta justitiei, transparenta in cheltuirea banului public, reforma administratiei publice, Fara Penali in Functii Publice, spitale curate, scoli mai bune, autostrazi finalizate. Un presedinte USR Plus este cea mai buna garantie ca din 2020 vom avea o guvernare USR PLUS, o guvernare cu oameni onesti si competenti”, considera Vlad Emanuel Durus, coordonatorul campaniei Aliantei USR Plus Maramures.

Pana in 15 septembrie va asteptam zilnic in strada sa semnati pentru candidatura lui Dan Barna. Romania a fost facuta de oameni care nu au stat deoparte!

USR Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1