USR PLUS, decisivi in sustinerea lui Kovesi pentru postul de Procuror General European

PNL

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, parlamentarul USR Maramures, Vlad Emanuel Durus, saluta votul pozitiv dat procurorului roman Laura Codruta Kovesi, in Consiliu, de ambasadorii statelor membre UE, pentru postul de Procuror General European. Rerezentantii USR-PLUS, ajunsi pentru prima dat in Parlamentul European, au avut un rol decisiv in aceasta nominalizare.

„Am promis inainte de alegerile europarlamentare ca trimitem la Bruxelles si Strasbourg oameni competenti, oameni care fac diferenta. Am aratat, prin ceea ce au facut la Bruxelles reprezentantii USR-PLUS in sustinerea candidaturii Romaniei, ca ne tinem de cuvat. Aparam interesele Romaniei in afara tarii si in Parlamentul national”, a spus vicepresedintele Camerei Deputatilor, Vad Emanuel Durus.

Pozitia acestuia a fost intarita de co-presedintele delegatiei USR PLUS in PE, Cristian Ghinea. „Rezultatul obtinut de Laura Codruta Kovesi arata ca putem avea un cuvant greu in Europa daca ne propunem asta. Am anuntat inca din campania electorala ca vom face totul pentru a castiga influenta la nivelul UE si o vom folosi in interesul Romaniei.

Azi vedem ce inseamna sa ai influenta europeana si sa sustii un candidat roman la functia de procuror-sef european cu toata forta. Evident, meritele sunt ale Laurei Codruta Kovesi pentru ca are un CV ireprosabil si a convins prin integritatea ei si prin extraordinara munca pe care a facut-o la DNA”, spune Cristian Ghinea, co-presedinte al delegatiei USR PLUS in PE.

Biroul de presa, Cabinet parlamentar deputat Vlad Emanuel Durus

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1