USR si PLUS anunta ca se indreapta catre fuziune

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Comitetul Politic al USR si Consiliul National PLUS au mandatat birourile nationale sa demareze pregatirea procesului si conditiilor de fuziune, anunta Alianta USR PLUS prin intermediul unui comunicat de presa, scrie Digi24.

„USR si PLUS se indreapta catre fuziune. USR si PLUS au decis, astazi (sambata n.red.), pasii spre fuziune. Comitetul Politic al USR si Consiliul National PLUS au mandatat birourile nationale sa demareze pregatirea procesului si conditiilor de fuziune, care vor fi aprobate in congresele reunite ale celor doua partide”, se arata in comunicat.

Anterior, PLUS a anuntat ca, sambata, Consiliul National al formatiunii a acordat Biroului National al partidului un mandat pentru a incepe discutia despre fuziunea cu USR, cu doua obiective, si anume elaborarea conditiilor de fuziune si, respectiv, organizarea unui congres in iulie 2020. Comitetul Politic al USR si Consiliul National al PLUS s-au intrunit sambata, in sedinte separate, pentru a lua o decizie in ceea ce priveste organizarea unui congres de fuziune.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2