USR solicita Consiliului Judetean Maramures infiintarea de urgenta a unei sectii de terapie intensiva la Spitalul de Boli Infectioase si Psihiatrie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

USR solicita Consiliului Judetean Maramures infiintarea de urgenta a unei sectii de terapie intensiva la Spitalul de Boli Infectioase si Psihiatrie din Baia Mare. In aceasta perioada, in care Maramuresul se confrunta cu un val de imbolnaviri cu COVID-19, este important ca spitalul care se afla in prima linie a luptei impotriva virusului sa aiba toate dotarile necesare.

De asemenea, solicitam ca TOATE spitalele din judet sa fie dotate cu echipamente complete de protectie pentru personalul medical si cu cantitati suficiente de dezinfectanti. Altfel, vom ajunge ca situatia tragica de la Spitalul Suceava sa se repete si in spitalele din Maramures.

In aceste zile, medicii sunt pe baricade si isi risca propriile vieti pentru a salva pacientii. Sa nu uitam, insa, ca medicii sunt si ei oameni, au familii care ii asteapta acasa si care ii vor sanatosi. Daca medicii se vor imbolnavi, ei fiind cei mai expusi, vom ajunge in situatia in care spitalele nu vor mai avea personal suficient pentru tratarea pacientilor.

Sistemul sanitar din Maramures trebuie pus la punct ACUM sau va intra in colaps!

USR Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2