USR sustine miscarea!

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

USR Maramures invita copiii cu varste intre 4 si 15 ani sa vina sambata, 12 octombrie, de la ora 10, in Parcul Regina Maria din Baia Mare, la un eveniment sportiv si distractiv dedicat lor.

Evenimentul “USR sustine miscarea!” va cuprinde un concurs de orientare, un cros, pictura pe fata, modelare de baloane si lectura interactiva.

Concursul de orientare va avea loc pe traseul de orientare din Parcul Regina Maria. Crosul se va desfasura de la capatul pistei de alergare catre iesirea spre Valea Usturoiu. Crosul se va desfasura pe trei grupe de varsta: 4-6 ani, 7-11 ani si 12-15 ani.

Program:

-inscrieri intre orele 10-10,30;
-concurs de orientare – ora 11
-cros – ora 12

Copiii care nu doresc sa participe la orientare sau cros sau cei care au participat deja se pot relaxa la celelalte activitati propuse: pictura pe fata, modelare de baloane si lectura interactiva.

Copiii sunt rugati sa vina insotiti de cel putin un parinte.

Inscrierile se fac pana cel tarziu marti, 8 octombrie, scriind un mesaj la adresa maramures@usr.ro sau trimitand un mesaj privat la pagina de Facebook a USR Maramures.

Mesajul trebuie obligatoriu sa cuprinda numele copilului, varsta lui si concursul/concursurile la care doreste sa participe (orientare si/sau cros).

USR Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *