Utilizatorii de smartphone-uri petrec in total 28 de zile pe an cu ochii pe aparat

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

telefon 2Timpul petrecut zilnic pe smartphone ar fi de 119 minute, adica 28 de zile pe an, conform calculelor facute de site-ul de informatii elitedaily.com pe baza altor studii publicate si a unui sondaj propriu.

A sta cu smartphone-ul in mana de dimineata, imediat dupa trezire, pana seara, chiar inainte de culcare, a devenit un obicei pentru multi. Pe retelele de socializare, cu selfie-uri si jocuri, utilizatorii petrec ore intregi pe telefon. Elitedaily.com a aratat ca patru detinatori de smartphone-uri din cinci isi utilizeaza aparatul in primul sfert de ora dupa trezire. Pentru 80% dintre ei este chiar primul lucru din zi pe care il fac. Multi iau chiar si la toaleta telefonul pentru a verifica retelele de socializare si a trimite mesaje, relateaza ch.tillate.com.

La restaurant, in tren, autobuz, la coada intr-un magazin, telefonul mobil este un aliat pentru petrecerea timpului sau pentru alungarea singuratatii (60 de minute pe parcursul zilei). Și inainte de culcare exista oameni care se mai contecteaza o data la lume cu smartphone-ul pentru a vorbi cu prietenii sau a verifica retelele de socializare, acest lucru nefiindu-le strain nici chiar copiilor sub 12 ani (15 minute).

Site-ul mentionat a mai calculat si timpul necesar pentru un selfie perfect: de noua ori pe saptamana cate sapte minute. Tinerii isi fac de obicei noua selfie-uri intr-o saptamana.

Detalii pe agerpres

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2