Utilizatorii de smartphone-uri petrec in total 28 de zile pe an cu ochii pe aparat

home camp2
home camp2
home camp2

telefon 2Timpul petrecut zilnic pe smartphone ar fi de 119 minute, adica 28 de zile pe an, conform calculelor facute de site-ul de informatii elitedaily.com pe baza altor studii publicate si a unui sondaj propriu.

A sta cu smartphone-ul in mana de dimineata, imediat dupa trezire, pana seara, chiar inainte de culcare, a devenit un obicei pentru multi. Pe retelele de socializare, cu selfie-uri si jocuri, utilizatorii petrec ore intregi pe telefon. Elitedaily.com a aratat ca patru detinatori de smartphone-uri din cinci isi utilizeaza aparatul in primul sfert de ora dupa trezire. Pentru 80% dintre ei este chiar primul lucru din zi pe care il fac. Multi iau chiar si la toaleta telefonul pentru a verifica retelele de socializare si a trimite mesaje, relateaza ch.tillate.com.

La restaurant, in tren, autobuz, la coada intr-un magazin, telefonul mobil este un aliat pentru petrecerea timpului sau pentru alungarea singuratatii (60 de minute pe parcursul zilei). Și inainte de culcare exista oameni care se mai contecteaza o data la lume cu smartphone-ul pentru a vorbi cu prietenii sau a verifica retelele de socializare, acest lucru nefiindu-le strain nici chiar copiilor sub 12 ani (15 minute).

Site-ul mentionat a mai calculat si timpul necesar pentru un selfie perfect: de noua ori pe saptamana cate sapte minute. Tinerii isi fac de obicei noua selfie-uri intr-o saptamana.

Detalii pe agerpres

 

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *