Vacantele la mare se ieftinesc cu pana la 30% din 20 august

PNL

republica dominicana plajaTarifele hotelurilor de pe litoral se vor reduce cu pana la 30% incepand de la jumatatea saptamanii viitoare, urmand sa ajunga la 90-210 lei pe noapte pentru un hotel de 3-4 stele din Mamaia si la 70-190 lei pentru o structura similara in statiunile din sud, se arata intr-un comunicat al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), scrie Agerpres.

Astfel, la un hotel de 2 stele din Mamaia tariful va fi cuprins intre 85 de lei si 98 lei de persoana pe zi, cu mic dejun inclus, la 3 stele — intre 93 lei si 145 lei de persoana pe zi, cu mic dejun inclus, iar la 4 stele — intre 120 lei si 210 lei de persoana pe zi, cu mic dejun inclus.

La polul opus se afla statiunea Saturn, din sudul litoralului, unde la un hotel de 2 stele tariful va fi cuprins intre 45 lei — 55 lei cu mic dejun inclus, la 3 stele, intre 73 lei si 120 lei, pe zi, cu mic dejun inclus, iar la 4 stele — de 144 lei pe zi, cu mic dejun inclus.

O varianta medie de cost poate fi intalnita in statiunea Jupiter, unde la un hotel de 2 stele tariful va fi cuprins intre 65 lei-70 lei cu mic dejun inclus, iar la 3 stele, intre 83 lei — 100 lei.

Potrivit lui Dragos Raducan, prim-vicepresedintele executiv al FPTR, tarifele vor scadea cu inca 30 la suta, incepand din luna septembrie.

‘Aceste tarife vor functiona in perioada 20-31 august, dupa care vor scadea cu inca 30%, in luna septembrie. In week-end-urile din varf de sezon, gradul de ocupare al structurilor de cazare de pe litoral este de 90-100 la suta, iar in cursul saptamanii este mai scazut, ajungand la 70-80 la suta. Sarbatoarea Sfintei Maria aduce cel mai aglomerat weekend pe litoral. Spre deosebire de anii precedenti, sarbatoarea cade sambata, deci nu sunt zile libere suplimentare, ceea ce va face sa fie un sfarsit de saptamana obisnuit din punct de vedere al incasarilor pe litoral. Toate hotelurile dispun de camere libere’, a spus Dragos Raducan.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1