Vaduva lui Chris Cornell pune sinuciderea rockerului pe seama medicamentelor pe care le lua

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vaduva lui Chris Cornell continua sa puna sinuciderea starului rock pe seama medicamentelor antianxietate pe care acesta le lua, dupa ce analizele toxicologice publicate vineri de medicii legisti au identificat mai multe astfel de substante in corpul lui Cornell, informeaza thewrap.com, relatat de Agerpres.

“Am aflat din acest raport ca au fost gasite mai multe substante in organismul sau. Dupa multi ani de sobrietate, acest moment de ratacire s-a produs pe fondul unei stari psihologice grav afectate. Este evident ca ceva a mers teribil de prost si impreuna cu copiii mei sunt distrusa ca nu putem da timpul inapoi pentru a evita acest moment”, a declarat Vicky Cornell pentru revista People.

Raportul toxicologic intocmit de medicii legisti confirma prezenta unor compusi proveniti din medicamente antianxietate in organismul rockerului. Inainte de a primi rezultatelor acestor analize, Vicky Cornell declara ca tendintele de suicid ale sotului sau ar fi putut fi declansate de medicamente. Avocatul familiei, Kirk Pasich, s-a declarat “siderat” de faptul ca acest caz a fost clasat drept sinucidere prin spanzurare inainte de publicarea rezultatelor analizelor toxicologice.

“Multi dintre cei care l-au cunoscut pe Chris si-au putut da seama ca acesta se comporta diferit in ultimele ore de viata”, a mai adaugat Vicky Cornell.

Cornell a vorbit deschis despre problemele sale cu dependenta de droguri si de alcool in trecut, precum si despre perioade de depresie si agorafobie.

Solistul a fost inmormantat in 26 mai, intr-o ceremonie restransa la care au participat membri ai familiei dar si unele celebritati, printre care Brad Pitt, Christian Bale, Josh Brolin, Courtney Love sau Pharrell Williams.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2