Val de infractiuni in Maramures, in numai o saptamana

Saptamana trecuta politistii au intervenit la peste 370 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate 1.147 de sanctiuni contraventionale pentru ilegalitatile depistate si au fost constatate 153 de infractiuni.

In perioada 18-24 iunie, politistii au actionat, la nivel judetean, pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice.

In urma interventiilor la evenimentele sesizate precum si a celor 29 de actiuni organizate au fost constatate 153 de infractiuni, 10 persoane fiind surprinse in flagrant delict.

Totodata, pentru neregulile constatate, politistii au aplicat 1.147 de sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 447.000 de lei, potrivit IPJ Maramures.

Siguranta rutiera si salvarea de vieti sunt, de asemenea, prioritati ale Politiei Romane, politistii rutieri desfasurand activitati pentru cresterea sigurantei in trafic.

Astfel, in perioada mentionata politistii rutieri au intervenit pentru cercetarea a 17 accidente rutiere, soldate cu 18 victime, iar in cadrul actiunilor desfasurate au fost retinute 78 permise de conducere si au fost retrase 21 certificate de inmatriculare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1