Val de infractiuni rutiere in Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1

Duminica, 24 noiembrie, politistii maramureseni au intocmit mai multe dosare penale pentru comiterea unor infractiuni contra sigurantei circulatiei pe drumurile publice.

La ora 14.50, pe strada Gheorghe Sincai din municipiul Baia Mare, politistii au oprit pentru control un autoturism care era condus de catre un barbat de 39 de ani.

In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca permisul conducatorului auto era anulat din luna martie 2019.
In cauza s-a intocmit dosar penal, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere de catre o persoana al carei permis de conducere este necorespunzator categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al carei permis i-a fost retras sau anulat ori careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule in Romani, conform IPJ Maramures.

Tot in municipiul Baia Mare, pe strada Victoriei, politistii au depistat un barbat de 52 de ani care conducea un autoturism, fiind sub influenta bauturilor alcoolice. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0.69 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judetean de Urgenta „Dr. Constantin Opris” Baia Mare, unde i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Azi noapte la ora 00.30, pe strada 22 decembrie din Baia Mare, politisti au observat un autoturism care circula haotic si fara luminile de intalnire si l-au oprit pentru control.

Au constatat ca ca barbatul nu figureaza ca fiind posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule si nici nu a posedat vreodata. De asemenea barbatul a fost testat si alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,64 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judetean de Urgenta Dr.Constantin Opris Baia Mare pentru recoltarea de probe biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

Si politistii Sectiei 2 Politie Rurala Bogdan Voda au intocmit un dosar penal si efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului, dupa ce au depistat la volanul unui autoturism care circula pe D.J. 186, in localitatea Bogdan Voda, un barbat de 37 de ani avand o concentratie de 0,65 mg/l alcool pur in aerul expirat.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole