Valcov: Nu vad un alt motiv pentru a prelungi acordul cu FMI

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

darius valcovMinistrul Finantelor Publice, Darius Valcov, a declarat ca nu vede un motiv pentru a prelungi acordul cu Fondul Monetar International, ce se va incheia in septembrie 2015, informeaza Agerpres.

„Din punctul meu de vedere, la sfarsitul lunii septembrie, cand se va incheia actualul acord, nu vad un alt motiv pentru a prelungi acordul”, a afirmat Valcov.

Darius Valcov a spus in aceasta saptamana ca un nou acord cu FMI nu este o prioritate si ca Romania este suficient de stabila pentru a se descurca fara a fi ghidata.

„Actualul acord expira in septembrie. Am inteles ca domnul prim-ministru va dori un alt tip de acord. Va trebui sa discutam. Eu mi-am exprimat de mai multe ori punctul de vedere. Cred ca Romania este suficient de stabila si are destul de multi profesionisti astfel incat sa putem sa avem aceasta pretentie de la noi insine ca ne descurcam si fara a fi in continuare ghidati, pentru ca nu intotdeauna ghidajul care merge intr-o tara se aplica si in Romania. M-as bucura foarte mult ca Romania sa inceapa sa isi traiasca visul ei, sa incercam sa nu mai traim doar prin visul altora”, declara luni seara ministrul Finantelor, la Romania TV.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2