Valea Viseului: Focuri de arma la frontiera cu Ucraina. Carausii au reusit sa treaca inot Tisa

Reclame home 1
Reclame home 1


In cursul serii de ieri, mai exact in jurul orei 23.00, un echipaj al politiei de frontiera a observat, pe directia localitatii Valea Viseului, mai multe persoane care transportau de la frontiera de stat catre interiorul tarii, cateva colete voluminoase.

Radu Lungu, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Imediat, colegii nostri au actionat pentru retinerea persoanelor in cauza, dar in momentul in care au observat echipajul politiei de frontiera, acestea au abandonat coletele si au fugit spre teritoriul ucrainean. Pentru retinerea persoanelor care nu s-au supus somatiilor legale prin voce, lucratorii nostri au tras doua focuri de avertisment in plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, insa nici de aceasta data cei in cauza nu s-au oprit, ci au sarit in apa raului Tisa si s-au intors inot pe teritoriul statului vecin.”

Imediat, au fost informate autoritatile de frontiera ale statului vecin despre eveniment, concomitent cu cercetarea zonei, unde au fost descoperite sase colete cu tigari. Baxurile au fost transportate la sediul sectorului, unde in urma inventarierii a rezultat cantitatea de 3.000 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, a caror valoare se ridica la suma de 35.100 lei.

Tot ieri, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei au descoperit in apropierea frontierei de stat sase baxuri cu tigari. In urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 3.000 pachete cu tigari, de provenienta ucraineana, in valoare de 35.100 de lei.

Radu Lungu, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “In ambele cazuri, tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii, iar in cauza se efectueaza cercetari in vederea depistarii tuturor persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale.”

Foto: ITPF Sighet, ZiarMM-arhiva

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole