Valea Viseului: Focuri de arma pentru prinderea unor contrabandisti. Afla cum au scapat

In data de 24 august in jurul orei 01.00, lucratori din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Valea Viseului au observat, pe raza localitatii Valea Viseului, judetul Maramures, mai multe persoane care transportau colete voluminoase spre interiorul tarii.

“Politistii de frontiera au actionat pentru retinerea celor in cauza efectuand somatiile legale prin voce, moment in care barbatii au abandonat coletele si au fugit spre teritoriul ucrainean.

Deoarece persoanele in cauza nu s-au supus somatiilor legale prin voce, colegii nostri au tras doua focuri de avertisment in plan vertical, insa nici de aceasta data cei in cauza nu s-au oprit si au sarit in apa raului Tisa, intorcandu-se, inot, pe teritoriul statului vecin.

In urma cercetarii zonei au fost descoperite opt colete care contineau cantitate de 4.000 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 46.800 de lei”, se arata intr-un comunicat de presa al ITPF Sighetu Marmatiei.

In cauza, se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, precum si a documentarii intregii activitati infractionale.

Si politistii de frontiera de la Sectorul Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei au descoperit, in apropierea liniei de frontiera, doua colete cu tigari de provenienta ucraineana, care contineau 1.400 pachete tigari.

Intreaga cantitate de tigari, in valoare de 16.300 lei, a fost ridicata in vederea confiscarii, iar in continuare se efectueaza cercetari pentru identificarea tuturor persoanelor implicate, la final urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1