Valentine’s Day la piscina: Atmosfera intima, servicii speciale si cina romantica (VIDEO)

PNL

piscinaLuna indragostitilor este momentul perfect pentru a sarbatori iubirea intr-o atmosfera intima, oferita de specialistii complexelor acvatice. Piscina, apa termala, programele de sauna si cina romantica, fiind doar cateva dintre surprizele de care s-au bucurat cei care au ales sa se relaxeze la baile nocturne pregatite de catre reprezentantii AquaStar Satu Mare.

“In aceasta seara i-am invitat pe clienti sa sarbatoareasca alaturi de noi Valentine’s Day. Au primit acces la toate piscinele aquapark-ului si au beneficiat de diferite programe de sauna, alaturi de invitatul nostru special din Ungaria”, au mentionat oficialii centrului acvatic AquaStar.

Evenimentele organizate special pentru indragostiti s-au bucurat de un real succes, sute de clienti fiind prezenti pentru a beneficia de un weekend perfect.

“Avand in vedere ca si anul trecut au fost multi clienti, ne-am asteptat sa fie la fel si anul acesta. Cele mai apreciate servicii sunt apele termale, saunele si mancarea buna de la noi”, au mai adaugat reprezentantii AquaStar.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1