Valeriu Zgonea: 80% din legislatie vine de la Bruxelles, iar duminica trebuie sa iesim la vot, masiv!

PNL

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea s-a aflat luni, 19 mai, in Maramures. Acesta a luat parte la o vizita electorala realizata in Sighetu Marmatiei, unde s-a intalnit cu activul social-democrat din municipiu si cu simpatizantii PSD, la Casa de Cultura, dar a vizitat si Platforma industriala specializata in producerea lemnului si parchetului — AVIVA.

Presedintele Camerei Deputatilor a discutat cu managerii fabricii si s-a aratat incantat de faptul ca la Sighetu Marmatiei se pune accentul pe dezvoltarea unor profile economice de nisa. Din delegatia Maramuresului a facut parte presedintele PSD, Gabriel Zetea, parlamentarii social-democrati Liviu Marian Pop, Gheorghe Simon, Florin Tataru, liderul PSD Sighetu Marmatiei, Sorin Vlasin, fostul presedinte al filialei judetene, Eugenia Godja.

“Astept de la europarlamentarii PSD sa faca de doua ori mai bine ce au facut in ultimii cinci ani, adica sa apere Romania, sa protejeze interesele noastre, sa se bata pentru directivele care sunt in interesul cetatenilor romani, sa le blocheze pe celelalte care ne dezavantajeaza, sa avem o echipa care sa se bata pentru resursele financiare”, a spus Valeriu Zgonea.

Stiti foarte bine ca 80% din legislatie vine de la Bruxelles si resursele financiare se impart acolo. Sa dea Dumnezeu sa inteleaga romanii ca nu mai trebuie sa ajunga in Parlamentul European oameni ca Monica Macovei sau Cristian Preda, anti-romani care sa fie plati de romani si sa vorbeasca de rau Romania.

Avem nevoie de o legislatie care sa genereze locuri de munca, sa avem acceptul Uniunii Europene pentru mai multe resurse financiare, ajutoare pentru companiile care vin sa investeasca in Romania, sa putem implementa reducerea CAS, sa putem implementa si sa inteleaga Bruxelles-ul ca e nevoie ca profitul sa fie reinvestit, iar toate proiectele care le avem impreuna cu ceilalti parteneri sa genereze locuri de munca”, a explicat presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, care a aratat ca in 2013, sub guvernarea USL, au fost create peste 80.000 de locuri de munca.

Duminica trebuie sa trimitem in Parlamentul European oameni mandri ca sunt romani!

Valeriu Zgonea a vorbit si despre proiectul PSD care doreste reducerea TVA la alimente de la 1 ianuarie 2015.

”Acesta este proiectul nostru. Daca reusim sa-l convingem si pe Crin Antonescu si liberali sa vina la munca, vom avea o echipa de 70%. Daca dl Antonescu sta in opozitie, atunci o sa fie foarte greu. Dar probabil ca o sa-i facem hatarului si dansului, si domnului Iohannis si vom adopta pentru dansii ora Londrei. Daca punem la ora 12.00 sedintele de Parlament, dl Antonescu vine si el la ora 2.00 si e foarte bine pentru toata lumea, muncim si noi.

Daca-l invatam si pe Crin Antonescu munca si-l facem sa inteleaga ca acesti oameni se trezesc la 8.00 pentru a avea o paine pentru familiile lor, atunci e foarte bine. Pentru mine, Crin Antonescu reprezinta o mare dezamagire, n-a inteles nimic din sansa pe care  i-am oferit-o”, a subliniat presedintele Camerei Deputatilor.

”Victor Ponta, Gabriel Zetea, Sorin Vlasin, eu, noi toti am demonstrat ca suntem oameni normali care vrem mai mult si mai bine pentru noi, dar si pentru Romania. Vrem sa traim liberi si cu decenta in tara noastra. Dupa doi ani de zile de cand am preluat guvernararea, avem 40% in sondaje. Ceea ce dovedeste ca guvernam bine.

25 mai este o zi foarte importanta pentru Romania. In 25 mai trebuie sa ne aducem prietenii la vot, sa iesim masiv la urne si sa trimitem in Parlamentul European oameni mandri ca sunt romani!”, a declarat Valeriu Zgonea, in fata electoratului PSD prezent miercuri, 19 mai, la Casa de Cultura din Sighetu Marmatiei.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Reclame home 1