Valeriu Zgonea despre USL: „Odata ajuns in Maramures am pierdut un L pe drum” (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

La propunerea vicepresedintelui CJ Maramures, Gabriel Zetea, a avut loc vineri, 28 februarie, in sediul PSD, o sedinta care a reunit noua formatiune politica USD.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a facut o remarca pe seama noii aliante politice, din care, spune el, retragerea de la guvernare a PNL vine in urma orgoliilor unui singur om.

„Cand am plecat din Bucuresti eram USL, dar odata ajuns in Maramures am pierdut un L pe drum. Totul, datorita ambitiilor politice ale unui singur om, Crin Antonescu”.

Valeriu Zgonea s-a aratat incantat de vizita sa in Maramures, avand ocazia sa treaca cu bacul, sa viziteze fabrici si sa stea de vorba cu oameni simpli.

Proiectele de referinta aduse in atentie de acesta, vizeaza redeschiderea portilor inspre formarea profesionala, prin continuarea proiectelor POSDRU si POSCCE, fiind multumit totodata si de initiativa municipalitatii de a colabora cu Inspectoratul Scolar Judetean si o universitate privata, in scopul de a forma peste 10 mii de cadre didactice noi.

Alaturi de presedintele Camerei Deputatilor a fost prezent ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici. Cei doi au impartit trandafiri rosii tuturor femeilor aflate la conferinta, de aceasta data ca simbol al primaverii si nu ca  simbol PSD.

Totodata, in Maramures a venit si ministrul Educatiei, Remus Pricopie.

Alina BOHĂŢEL

Video: Roland STREBELI

[youtube]http://youtu.be/DGrckPgTjVc[/youtube]

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2