Valeriu Zgonea revine in Maramures – Ce va face

Reclame home 1
Reclame home 1

Timp de doua zile, Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor se va afla in Maramures la invitatia lui Gabriel Zetea, presedinte PSD Maramures. Vor avea loc intalniri, joi si vineri, cu activul de partid, oamenii de afaceri maramureseni si cu reprezentantii autoritatilor locale si judetene.

PROGRAM

Joi, 27 februarie

09.00 – 09.30 Deplasare spre comuna Cernesti.

09.30 – 10.00 Participare la Sedinta Consiliului Local din

comuna Cernesti

10.00 – 11.00 Sedinta Birourilor politice ale PSD din Zona

Lapus: Cernesti, Copalnic Manastiur, Grosi, Targu Lapus, Suciu de Sus, Lapus, Cupseni, Coroieni, Baiut, Vima Mica.

11.00 – 11.30 Deplasare spre orasul Somcuta Mare.

11.30 – 12.00 Vizita  la cea mai mare ferma de crestere a caprelor din Romania – Geea Ecolact (2.500 capete) – Satulung.

12.00 – 13.00 Sedinta Birourilor politice ale PSD din zona: Somcuta Mare, Recea, Satulung, Valea Chioarului, Miresu Mare, Boiu Mare, Remetea Chioarului.

13.00 – 13.30 Deplasare spre orasul Ulmeni (trecere cu bacul peste raul Somes la Miresul Mare).

13.30 – 13.45 Vizita ExtruPlast (export Germania 150 angajati) si oprire la Cabinetul Parlamentar al deputatului Calin Matei din Ulmeni. Discutii pe margine construirii podului peste Somes.

13.45 – 14.45  Sedinta Birourilor politice PSD si UNPR din zona: Ulmeni, Salsig, Bicaz, Arinis, Basesti, Oarta, Asuajul de Sus, Gardani, Farcasa, Ardusat, Baita de Sub Codru. Locatia: Ticau

16.30 – 17.30 Deplasare spre Sighetu Marmatiei.

17.30 – 19.00 Sedinta Biroului de Conducere al Organizatiei Municipale PSD Sighetu Marmatiei.  Participa presedinti si secretarii executivi ai organizatiilor teritoriale: Remeti, Sarasau, Sapanta, Campulung la Tisa, Bocicoi, Rona de Sus, Vadu Izei, Oncesti, Barsana, Rozavlea, Giulesti, Desesti, Ocna Sugatag, Budesti.

Vineri, 28 februarie 

09.15 – 09.45 Vizita la Liceul Teologic Ortodox “Sfantul Iosif Marturisitorul”, Baia Mare. Intalnire cu Preasfintia Sa, Iustin Sigheteanu, vicar al Episcopiei Ortodoxe Romane a Maramuresului si Satmarului cu conducerea liceului, cu cadrele didactice si elevii.

09.45 – 10.45  Vizita RAMIRA Baia Mare

11.15 – 11.45 Conferinta de presa la sediul PSD Maramures.

11.30 – 12.50 Intalnire cu oamenii de afaceri din judetul Maramures.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. ion din vale

    Fain, gindesti ca-i o vizita a unui secretar al CC al PCR de pe vremuri.Amu daca asa-s invatati nu s-or schimba numa ca-i altu imnu. Un fost ortac din bai care n-o avut ce lucra si s-o bagat in troaca cu porci,am vrut zice politicieni, mi-o zis ca ii si o vizita de interes, trebe bani de alegeri, trebe bani la partid si mai ales trebe clarificat cine-i cu noi si cine-i impotriva noastra. Trait dom Zgonea, sain protocol nu-i si potol, somnuc, taraf si-o mindrasa va-nveleasca sara, ca pasta deal ii racoare?

    Reply
  2. ion din vale

    mno..era sa uit., Da pre sfintitu IS ce are cu domnu Zgonea? dupa ce sa baga biserica in papusoi? Asara vorbind cu Peter la o tabla, asta o fost sindicalist la UGSR si stie, o spus ca ii vorba de-un pact, popa da porunca/dezlegare la agentii electorali in sutana pt alegeri sa preaslaveasca psd-ul iar presu camerei Zgonea a ranii in schimb dupa orice bani pt catedrala ce noua, ca la baimareni li s-o strins jeburile.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole