Vanatoare de securisti: Ludescher, „Schiorul”, informatorul. Adiel acuza! VIDEO

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

La sfarsitul sedintei Consiliului Local organizata joi, 27 februarie, Adiel Florian, presedintele Asociatiei 22 Decembrie Baia Mare, a cerut consilierilor locali sa afle cine este colegul care a colaborat cu Securitatea.

Florian a dat si indicii, afirmand ca respectivul consilier local a avut numele conspirativ de „Schiorul”.

„Va rog sa intrebati aici, in plen, daca exista la aceasta masa un om care are numele conspirativ Schiorul si cand a depus juramantul la Securitate, pentru ce si in ce an?”, a transmis Adiel Florian.

Acesta a tinut sa adauge faptul ca informatorul „Schiorul” are acum o functie foarte importanta in cadrul administratiei publice locale.

Fara sa se simta vizat, viceprimarul Istvan Ludescher s-a ridicat si a plecat nestanjenit. Oare?

ZiarMM.ro

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6t2khgbkNbU[/youtube]

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

 1. Vasile

  Un schior exista in primarie : asta se stie dar se tine musamalizat.
  Din Adeverinţa remisã UDMR-istului Istvan Josef Ludescher rezultã faptul cã el este menţionat în dosarul de fond informatic nr. I 5675 (cota CNSAS), perioada 1978 – 1984, pentru “activitate naţionalist – şovinã maghiarã”, având numele conspirativ SCHIORUL”. Fragment preluat din ZIARUL ONLINE: „NECENZURAT”

  Reply
 2. ion din vale

  mno inca una si gata. Domnu ziarmm iar dati in Lucifer, Ludifer adica mno unguru bulan din primarie? unu au si ceia de la udmr si p-ala il descriminati. De ce nu-l lasati in biata lui ca mai are orice zile si gata-i ca sigur are orice plumb si sulf prin bila la cit o taiat frunza la cainii din combinat. Si da , tati stim ca mnealui avea neamuri cu ochi albastrii ca io am fost odata pina la Odessa sub nea Nicu in timp ce sogoru Laios asta merjea tat anu de doua ori batar, la cehi, unguri, slovaci, iugoslavi, si DDRti. Asa ca ar trebui sa faca pasu in jos, adica mno…sa lase calu in grajd. Si parca tatusi nu Adiel aista ii cela care ar trebui sa faca pa justitiaru ca si aistai c..cat la cur de pe vremea comunistilor cind facea si drege cu pachete la partid si sefime. L-am ascultat cind vorbeste si voia sa fie bengos da era doar de coma ca I se cam plimba limba-n gura. Tat cu tescovina bre Adiel..tat cu toiu ori ai trecut pe vischi?

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2