Variantele ocolitoare din Borșa, Vișeu de Sus, Copalnic-Mănăștur și Șomcuta Mare, introduse în cadrul proiectului Mara-Nord

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Variantele ocolitoare ce urmează a fi realizate în localitățile Borșa, Vișeu de Sus, Copalnic-Mănăștur și Șomcuta Mare vor fi introduse în cadrul proiectului Mara-Nord.

Astfel, proiectul în vloare de peste 100 milioane euro va aduce cu sine în jur de 100 de kilometri de drum nou sau reabilitat.

”În ceea ce privește infrastructura rutieră, am decis că vom introduce în cadrul proiectului Mara-Nord, pe lângă cele cinci loturi pentru care am semnat deja contractele pentru elaborarea studiilor de fezabilitate, realizarea variantelor ocolitoare pentru Borșa, Vișeu de Sus, Copalnic-Mănăștur și Șomcuta Mare.

Astfel, vom avea în total aproximativ 100 de kilometri de drum reabilitat, sau nou, prin acest proiect de peste 100 de milioane de euro pe care-l vom finanța prin Programul Operațional Regional (POR)”, a precizat Ionel Bogdan, în urma unei întâlniri de lucru pe care a avut-o săptămâna trecută cu Marcel Boloș, directorul ADR Nord-Vest.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2