Vasile Barbul este noul administrator public al orașului Baia Sprie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

După ce a ocupat în trecut mai multe funcții importante din cadrul Primăriei Baia Mare, Vasile Barbul a devenit acum administrator public al orașului Baia Sprie.

Autoritățile locale din orașul maramureșean spun că au câștigat un om calificat și profesionist.

„Ne ocupăm îndeaproape de proiectele pe care le avem în implementare în partea de sus a orașului: proiectul de amenajare a piațetei din zona Primăriei și cel complementar acestuia, construcţia centrului multifuncțional și amenajarea în continuare a căilor de acces și a spațiilor verzi din zonă.

Lucrăm cu echipe de constructori care manifestă atenție la detalii, la termene, iar în echipa noastră am câștigat un om calificat și profesionist în administrație în persoana domnului Barbul Vasile, actual administrator public al orașului. Ne bucurăm că ne-am întărit echipa de proiecte, iar Baia Sprie câștigă prin experiența lui anterioara vastă de administrator public”, au arătat reprezentanții primăriei Baia Sprie, pe pagina oficială a orașului.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

 1. fost coleg

  in afara de vacante, leneș si potol cu mititei si bere nimic notabil la băietu asta
  nici pierdere la seini nici câștig la spria adică nula-nula

  Reply
 2. Ioan

  Ca fost funcționar public, acum pensionar, în subordinea d-lui Vasile Barbul la Primăria Baia Mare timp de aproape 10 ani, pot afirma că Primăria Baia Sprie a făcut o mutare de excepție… Domnul Barbul este cu adevărat un bun profesionist, dar nu numai… Este un om integru, de o moralitate exemplară, calităti nu ușor de găsit în lumea în care trăim…

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole