Vasile Blaga: Batalia principala o dam cu PSD

vasile-blaga 2Copresedintele PNL, Vasile Blaga, a afirmat, vineri, la Eforie Nord, ca in perspectiva alegerilor parlamentare partidul duce principala batalie cu PSD, dar ca uneori si liberalii isi fac zile fripte intre ei, mentionand totodata ca daca acestia se vor intelege unii cu altii la fel de bine cum se intelege el cu Alina Gorghiu, PNL va castiga, informeaza AGERPRES.

”Batalia principala si acum o dam cu PSD. Nu trebuie sa-i condamnam pe cei care voteaza PSD-ul, sub nicio forma. O fac fie pentru ca datorita situatiilor din judetele, din regiunile respective, nu vad un viitor pentru ei si pentru familiile lor, se multumesc cu putin, stau in ajutoare sociale.

Sunt convins ca si politica statului este gresita aici, din moment ce un salariu nu e cu mult mai mare decat ajutorul social. Avem probleme si va trebui sa le explicam acestor oameni ca sunt si alte solutii, mult mai sanatoase, pentru ei si pentru familiile lor”, a spus Blaga in deschiderea Scolii politice a Tineretului National Liberal.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1