Vasile Blaga, dupa denuntul lui Darius Valcov: „Probabil vrea sa scape”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

vasile blagaCo-presedintele PNL, Vasile Blaga, a negat din nou, vineri, acuzatiile ce i-au fost aduse de Darius Valcov, fost ministru al Finantelor, spunand ca el nu a cerut niciodata sa i se acorde contracte vreunei firme. Blaga a explicat denuntul lui Valcov prin faptul ca acesta „probabil vrea sa scape, ca si altii de pedeapsa”, scrie romaniatv.net.

Fostul ministru de Finante, Darius Valcov, l-a denuntat pe Vasile Blaga la DNA, spunand ca acesta s-a asigurat ca Tehnologica Radion sa castige lucrarile facute pe bani publici in municipiul Slatina, in perioada in care Valcov era primar al orasului.

„Nu i-am cerut cerut domnului Valcov si nimanui, de altfel, sa acorde cuiva in tara asta vreun contract nici pentru firma Tehnologica, nici pentru vreo alta firma. Niciodata. Nu aveam niciun motiv sa spun lucrurile astea”, a reactionat, vineri, Vasile Blaga.

Intrebat cum isi explica faptul ca numele sau este invocat in acest dosar, Blaga a spus: „Domnul Valcov cred ca, initial, ca sa isi rezolve problemele fata de subordonati, probabil ca a facut astfel de declaratii acolo…. Dar, repet, niciodata nu am fost implicat in atribuirea unui contract vreunei firme, nu am intervenit si nu am fost in Olt sau la sediul partidului ca sa ii spun sa dea vreun contract firmei Tehnologica. Probabil ca vrea sa scape, ca si altii, de pedeapsa sau de o parte din pedeapsa.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Izvorul Izei Tsunamy

    Unde-s barbatii de alta data ? Domn al Tarii Romanesti si a sacrificat fiii si pe sine doar pentru religie.Acestia sunt tradatori falsi! Adica inventeaza fapte pentru altii mai mari ca ei ca sa se scape de presiunea gratiilor si a regulilor de acolo. Intr-o cauza nationala acesti fatalai, nu barbati si-ar vinde si mama si copiii numai sa scape ei cu fata nesifonata. Valorile morale nu mai au nici o cautare. Biserica din sud si-a pierdut capacitatea de creste buni crestini sau buni patrioti. Ne lipseste ARMATA POPULARA!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2