Vasile Dincu: Primarul e functionar public pe jumatate; are doar costurile, nu si beneficiile acestuia

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

vasile dincuPrimarii nu beneficiaza nici de drepturile pe care le are un demnitar si nici de cele ale unui functionar public, a declarat, luni, viceprim-ministrul Vasile Dincu, adaugand ca sunt necesare o serie de reglementari pentru a corecta aceasta problema, informeaza AGERPRES.

“Noi suntem constienti ca in momentul acesta, atunci cand e vorba de responsabilitati si incompatibilitati, primarul este demnitar, iar in situatia in care ar trebui sa aiba drepturile demnitarului, nu le are. Pe de alta parte, este functionar public pe jumatate si are numai costurile, nu si beneficiile pe care le are un functionar public.

Noi nu suntem un Guvern care sa promitem lucruri inainte de a le face, dar vreau sa va spun ca acest lucru, speram — si cu consultarea dvs si a Asociatiei — ii vom gasi o solutie si vom aduce reglementarile la un statut care sa fie corect si care sa unifice statutul celor care lucreaza in administratia publica”, a afirmat ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, prezent la cea de-a XIX-a sesiune ordinara a Adunarii Generale a Asociatiei Comunelor din Romania (ACoR).

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2