Vasile Vlasin, un candidat incomod. Toate partidele se tem de el si au inceput sa il atace

Reclame home 1
Reclame home 1

foto-vasile-vlasinPutinul timp ramas pana la alegerile parlamentare face ca lupta acerba dintre membrii partidelor politice sa fie din ce in ce mai evidenta.

Pe pagina personala de facebook, candidatul la Senat din partea PRU, Vasile Vlasin, sustine ca este tinta principala a unui atac la persoana din partea unor personaje implicate in campania electorala.

Acesta afirma ca unii candidati rau intentionati apeleaza la orice fel de mijloc de intimidare si hartuire la adresa lui. Atacul a inceput in mediul online si TV, iar candidatul este de parere ca vor urma si materiale tiparite. Mai mult de atat, contracandidatii nu s-au rezumat doar la el si au inceput sa aduca jigniri si la adresa familiei.

„Cand am decis sa candidez mi-am asumat aceste riscuri. Stiam cine sunt o parte din contracandidati si, chiar daca am sperat si inca mai sper la decenta si bun simt, sunt pregatit sa fac fata modului mizerabil in care unii s-au obisnuit sa faca politica”, a specificat Vlasin.

Conform candidatului PRU, aceste atacuri au inceput in urma unui sondaj de opinie, care a ajuns vineri in posesia unor partide din Maramures, fapt pentru care, unii dintre cei implicati in campania electorala au fost determinati sa recurga la astfel de jocuri politice murdare.

Insa, chiar daca presiunile sunt mari, candidatul Vasile Vlasin sustine ca: “Este motivul pentru care am propus sa schimbam politicienii si sa alegem oameni. Viitorul il vor decide maramuresenii, si nu politicienii care s-au rotit timp de 26 de ani in functii de conducere”.

Andrei TIMIS

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole