A venit la toate gata. Chereches isi asuma mostenirea primarului Marinel Rob

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Lucrarile de asfaltare, care sunt in curs de derulare sau care urmeaza sa intre in lucru, au fost stabilite in luna aprilie, dupa aprobarea bugetului.

La capitolul  drumuri  s-au alocat 17 milioane de lei, din care s-au scazut restantele de anul trecut, ramanand aproximativ 9 milioane de lei.

“Sunt 9 milioane de lei pe care administratia din Baia Mare i-a adunat in ultimele luni pentru demararea programului de lucrari curente la infrastructura rutiera si la spatiile verzi, prioritar pentru orașul nostru. Calendarul lucrarilor a fost prezentat in ultima sedinta a Consiliului Local Baia Mare, fiind comunicate termenele pentru contractele de execuție care au fost semnate cât eram viceprimar. E nevoie ca baimarenii sa cunoasca acest program, tocmai de aceea l-am prezentat public in cadrul emisiunilor de televiziune la care am fost invitat”, a declarat Cristian Niculescu Tagarlas, consilier local Baia Mare.

Referitor la calendarul de asfaltare, consilierul spera sa nu fie modificat fara sa existe motive temeinice.

“Sper sa nu fie schimbat calendarul de asfaltare doar din motive vanitoase intrucat de la revenirea domnului Catalin Chereches in Primarie, in momentul asfaltarilor, nu a existat o rectificare de buget si asta demonstreaza ca banii au fost alocati anterior in baza unei documentatii iar contractarea s-a facut de asemenea anterior.  Sper ca, contractul multianual cu ARL (n.r.- Antrepriza Reparatii Lucrari, Cluj), privitor la intretinerea drumurilor precum si contractele subsecvente, sa nu fie depasit din punct de vedere bugetar pentru ca atuncea ajungem intr-un alt domeniu al dreptului”, a conchis Cristian Niculescu Tagarlas.

“Unda verde” a fost de la primarul Marinel Rob

Astfel, aceste lucrari de asfaltare nu au fost propuse si stabilite de catre primarul Catalin Chereches, ci de catre responsabilii din unitatea administrativ teritoriala, care au primit “unda verde” de la primarul interimar Marinel Rob. De precizat ar fi faptul ca, aceste etape se fac an de an, in aceleasi perioade, martie-aprilie si inceput de mai,  indiferent de persoana care ocupa fotoliul de primar.

Anamaria AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. trascau

  culmea e ca in oras, in ochii unora (pensionari, batrani, etc). asa apar lucrurile: s-a intors dl. Chereches la primarie = s-au reluat toate lucrarile in Baia Mare (de reabilitare, asfaltare, spatii verzi, etc.)… ca pana sa se intoarca domnia sa la birou, ceilalti din primarie n-au facut absolut nimic, au stat si s-au uitat la cer… noroc cu dl. Chereches care a venit si a dat startul…. asta e, asa-i in tenis… la alegerile viitoare, propunem sa fie votat tot dl. Chereches, cu unanimitate de voturi…

  Reply
 2. mmm

  subscriu la primul comentariu … stiti ce e mai grav …toata adormirea asta a consiliului local si ale primarului interimar a fost ceva premeditat … probabil ca se asteptau ca Kake sa revina si atunci nu au facut nimic tocmai pentru a inocula in mintea fraierilor ca numa Chereches stie sa semneze o hartie sau sa dispuna sa se faca ceva – gresit … da din pacate avem multi inapoiati mintal care nu-si dau seama de jocul gribian si de prost gust facut de slugile lui kake puse interimari pe la primarie …

  Reply
 3. ioan

  Cel mai mult ne bucuram de revenirea puscariasului la primarie noi batranii pensionari cu pensii bune care l-am votat pe puscarias ,, pentru ca noi INCA NU NE-AM DEZIS DE VIATA SECURISTO-COMUNISTA PE CARE AM TRAIT-O si doamne ce bine a fost din fericire Baia mare este singurul oras capitala de judet din tara unde noi FOSTII SI ACTUALI COMUNIST-O SECURISTI o ducem bine !!!!! rezultatul CRESTEM SI DEZVOLTAM PUSCARIAS DE TINUTA ,,, din pacate pentru tineri noi astia ne-am cam batut joc de oras si perspectiva acestuia ,, insa <<< CU INSANGERATUL ROSU STEAG INAINTE tot inainte pieriv-ar soiu inca mari gunoaie umane !!!!!!!!!!!!!!! fara nici un respect fat de voi putrefactii,,,,,,,,

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *