Vernisaj – Anuala de Arhitectura Nord-Vest 2015: Baimarenii vor vota lucrarile preferate

PNL

pictura-paleta-culori-pictorFiliala Nord  Vest a Ordinul Arhitectilor din Romania organizeaza Anuala de Arhitectura Nord-Vest 2015. Evenimentul se adreseaza in egala masura locuitorilor si institutiilor Municipiului Baia Mare, fiind o sansa inedita de implicare in formarea unei noi viziuni privind valorile arhitecturale si urbanistice propuse de specialistii in domeniu.

Expozitia ”Anuala de Arhitectura Nord-Vest 2015”, va cuprinde doua sectiuni: lucrari realizate si proiecte. Lucrarile prezentate sunt realizate de membrii filialei si cuprind o varietate de teme functionale: rezidential, educational, birouri, turism, de cult, de agrement, amenajari interioare.

Ca si in editia precedenta,  pe langa voturile exprimate de arhitectii filialei, publicul participant va avea posibilitatea sa-si expuna parerea fata de proiectele expuse, votand lucrarile preferate.

Vernisajul expozitiei ”Anuala de Arhitectura Nord-Vest 2015” va avea loc in data de 17 noiembrie, la Galeria de Arta Baia Mare (bd. Bucuresti, nr.6), incepand cu ora 18.00.

Evenimentul este organizat de Ordinul Arhitectilor din Romania Filiala Nord-Vest, in colaborare cu Filiala Baia Mare a Uniunii Artistilor Plastici din Romania, asociatii care si-au propus sa rasplateasca performanta in arhitectura si sa aduca in fata opiniei publice proiecte reprezentative pentru comunitatea locala. Am fost sprijiniti in eforturile noastre de o parte a colaboratorilor traditionali: CEMACON, CREATON si STO RO carora le multumim si pe aceasta cale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1