Vernisaj: Ilie Tudorel expune peste 50 de fotografii, la Biblioteca Judeteana

PNL

ilie-tudor-consilier-local-psdPasionat inca din copilarie de arta fotografica, cand a primit primul aparat de fotografiat de la tatal sau, Ilie Tudorel  promoveaza judetul Maramures, in toate localitatile infratie cu orasul Baia Mare.

Astfel, artistul si-a propus sa le arate si baimarenilor cum arata orasele infratite cu municipiul lor, incepand cu vernisajul intitulat “Impresii din Hodmezovasarhely”, eveniment care face parte dintr-un proiect mai amplu.

”Expozitia este dedicata  Zilei Nationale a Artei Fotografice in Romania, care se sarbatoreste in data de 11 ianuarie.In aceasta data este ziua de nastere a marelui fotograf Carol Popp de Szathmari, tocmai de aceea expozitia de astazi face parte dintr-o serie de 30 de expozitii care se desfasoara in aceste saptamani, in toata tara”, a declarat pentru ZiarMM.ro, Ilie Tudorel.

In cadrul evenimentului vor fi expuse 54 de fotografii, cele mai multe dintre ele surprinzand noaptea, pregatind astfel terenul pentru urmatoarea expozitie care se va numi “Nopti europene”.

“Noaptea orasele sunt mai enigmatice. Intotdeauna am considerat ca fotografia si aparatul de fotografiat trebuie sa ne insoteasca pentru a imortaliza atat locurile frumoase cat si momentele importante din viata”, a punctat artistul.

Deschiderea oficiala a vernisasului va avea loc vineri, 16 ianuarie, incepand cu ora 17.00, in Salonul Artelor al Bibliotecii Judetene “Petre Dulfu” Baia Mare si va putea fi vizitata pana in data de 30 ianuarie, intre orele 08.00 si 19.00.

ZiarMM

INVITATIE EXPO FOTO ILIE TUDOREL 16.01.2015

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

12 Comments

 1. ioan

  Dnu Tudorel este cel mai mare fotograf dintre consilierii locali si cel mai mare crai dintre fotografi, adica nu, Grigorescu e ceva mai mare. Sper ca dnu Ilie sa nu fi facut la unguri si selfiuri cu dansul, imbracat in salopetele din dotare. Cat despre goana dupa notorietate, dnu Tudorel ce ar fi sa va faceti treaba in CL s-au sa va dati demisia, alaturi de inca 18 colegi? Ca deocamdata ati punctat la impresia artistica, adica vorbiti sa va bagati in seama si sa apareti pe procesul verbal de sedinta. Hai succes dar daca ati da si niste fursecuri sau ceva palinca , ar navali lumea ca la pomana.

  Reply
  1. Lupse Stefan

   Foarte complexa analiza acestui… Individul pozeaza in om sensibil, “lovit de muze”, dar este o nulitate, pres in calea “marelui conducator”, c… cu spatiul comercial din centrul vechi. Cu retorica de absolvent al unei scoli… cetateanul este campion la platitudini exprimate in spatiul public sub forma de mesaje catre concetateni.

   Reply
 2. Vasile

  Sincer, as dori sa vad altfel de stiri despre dl consilier: “Dl Consilier Ilie Tudorel a propus adoptarea unei HCL….”; “Dl consilier local Ilie Tudorel a votat impotriva HCL….”. Bine ca are timp pentru a se plimba hai hui pentru a face poze. Frumoasa activitate, comoda, nu implica un efort de gandire prea mare, nu trebuie sa scrii nimic, te poti plimba in aer liber, iti poti cauta linistea sufleteasca….

  Reply
  1. dilau

   mai vasile, treaba cu “…..consilierul tudorel a votat impotriva hcl….” poti s-o uiti.nici faza cu propunerea nu merge, de acest lucru se ocupa altcineva.stii tu cine.:))).

   Reply
 3. Iko Vlasaci

  Ilie tudorel ca presedinte de comisie,, de presedinte de sedinta a Consiliului local cand ii vine randul, desfasoara o activitate intensa spre binele comunitatii locale din Baia Mare consemnata pe site/ul municipiului. Numai cine nu vrea sa cunoasca acesta activitate zice atfel! Iar fotografia nu e numai un hobby ci o pasiune care a creat fotografii artistice de valoare deosebita in multe domenii- vezi recentele expozitii foarte bine apreciate din tara
  de peste hotare ale artistului,intreprinzatorului, politicianului Ilie Tudorel. Succes in continuare

  Reply
  1. Vasile

   ” (1) Consiliul local are initiativa si hotaraste, in conditiile legii, in toate problemele de interes local, cu exceptia celor care sunt date prin lege in competenta altor autoritati publice, locale sau centrale”
   Va rog sa-mi spuneti o singura initiativa a d-lui Tudorel materializata intr-un HCL. Una singura. Asta cu presedintele de comisie e o mare … NU l-am auzit niciodata public pe dl Tudorel, ca si pe ceilalti, sa se revolte ca o gramada de probleme serioase nu sunt trecute in ordinea de zi ci sunt mentionate la capitolul “Diverse”. Toti consilierii locali baimareni sunt niste carpe cu care primarul se sterge la …

   Reply
 4. Andrea

  Felicitari pentru expozitie . A fost interesant , o prezentare de exceptie, un subiect pe masura si o adevarata lectie de istorie. A fost o calatorie in timp si o dezbatere foarte bine pusa in valoare de catre d-nul Teodor Ardelean si Ilie Tudorel. Felicitari inca o data si multumiri pentru o altfel de dupa amiaza , un vernisaj reusit si captivant. Succes in continuare.

  Reply
 5. Alina

  Felicitari pentru acest vernisaj. Un adevarat succes. Sunt consilieri care intr-adevar nu fac nimic. Dvs. chiar faceti lucruri bune.

  Reply
 6. Ionut

  Domnule Tudorel nu bagati in seama gurile rele. Sunteti un om important si cu coloana vertebrala. E usor sa stai pe margine si sa comentezi.

  Reply
 7. dilau

  mai iko/ionut/alina /andrea, am impresia ca am pierdut un mare vernisaj dar promit sa asist la urmatorul. sper ca e gratis – m-am bani nici sa trec strada – si ca se da ceva de mincare si de baut?.da-o dracului de administratie si de oras, macar pentru o zi mai uit de foame si de sete.

  Reply
 8. justitiarul

  Domnu Ilie T este expresia jalnica a politicianului provincial mediocru. Ce face el este o insulta pentru functia de reprezentarea pe care o detine necuvenit. In loc sa-si fatzaie fizicul de playboi rural prin birourile primariei mai bine sa mearga sa stea de vorba cu cetatenii, macar cu cei din cartierul lui.
  Ca sa nu zica ca nu seste bagat in seama ii pun cateva intrebari la care solicit raspuns public:
  – cate strazi au fost peticite cu plombe in anul 2014, ce suprafete si cu ce costuri totale?
  – cate strazi au fost reabilitate prin covor asfaltic din 2012, unde , de ce si cu ce costuri?
  – care sunt firmele de consultanta abonate la realizarea de studii de fezabilitate si proiecte tehnice in Baia Mare si de ce?
  – care sunt firmele care au sponsorizat in 2014 evenimente publice , cu ce fonduri si de ce?
  – cate proiecte de HCL a respins CLBM in perioada actualului mandat si pe ce motive?
  – cu cate minute/ore inainte de sedinta CL sunt convocate comisiile si daca se respecta procedura legala privind analiza proiectelor de HCL?
  – cate sedinte de CL au avut loc din 2014, ordinare, de indata si extraordinare? De ce au loc 3-4 sedinte lunar?

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1