Vernisaj: Momente solare, la Centrul Astronomic din Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

aparat fotoIlie Tudorel aduce din nou in fata publicului o expozitie de fotografie inedita. Vernisajul  “Momente solare” are loc marti, 17 martie, incepand cu ora 11.00 la Centrul Astronomic Baia Mare si este dedicat Anului International al Luminii – 2015. Ilie Tudorel a mentionat faptul ca imaginile pe care le va expune reprezinta soarele in diverse ipostaze, cele mai interesante fiind rasaritul si apusul.

”Expozitia este axata pe simbolul central care se afla pe logo-ul Anului International al Luminii, soarele, care este sursa vietii. Exista doua variante ale expozitiei, una clasica formata din 30 de fotografii inramate si o varianta extinsa care este proiectata pe monitoarele din Centrul multimedia de la Planetariu”, a declarat Ilie Tudorel.

Lucrarile pot fi vazute in perioada 17 martie – 31 decembrie, intre orele 08.00 si 16.00, de marti pana duminica, la Centrul Astronomic din Baia Mare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

  1. dilau

   mai vasile, chiar vrei sa nu mai dormim noaptea de curiozitate?.:))) pai ce facem aici, ma aburesti ca esti cenzurat iar acum te cenzurezi singur?.

   Reply
  2. chupaccabra

   spune Vasile ce ai de spus, nu ne mai fierbe atata ! ii ceva bai cu soarele ? nu ne mai ingrijora.

   Reply
  3. dilau

   mai chupaccabra, am impresia ca vasile voia sa ne spuna ceva despre scula prietenului tudorel. nu stiu care e parerea ta dar eu cred ca are cel mult are cel mult 2 megapixeli.:))).

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2