Veste buna pentru soferi – Ce a decis Consiliul Local Baia Mare

PNL

Consiliul Local Baia Mare a decis joi, 27 februarie, ca soferii sa poata parca fara taxa si in zilele de sambata.

Astfel, oricine va putea sa-si lase masina gratis in parcarile publice ale municipiului atat in sambata, cat si duminica.

Un abonament de parcare in Baia Mare costa 20 de lei pe luna, iar unul anual ajunge pana la 100 de lei.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

 1. Vasile

  …plus MARIREA AMENZILOR DE PARCARE DE LA 20 LA 50 RON 🙂
  CU MARIRILE VAD CA NU PREA SE LAUDA CONDUCEREA…..ASTFEL AVEM CELE MAI MARI TAXE DE PARCARE DIN TARA /MIN… SI PRINTRE CELE MAI MARI AMENZI !!!
  IN CURÂND VOM AVEA CELE MAI MARI TAXE SI IMPOZITE LOCALE…PE LANGA CEL MAI SCUMP M3 DE APA SI CELE MAI MARI ABONAMENTE URBIS !!!
  SA NU ZICETI CA NU V-AM SPUS !!!

  Reply
 2. Omul Revolutionar

  Citat din Catalin Chereches, Primar al muncipiului Baia Mare “Parcare gratuită în weekend, în municipiul Baia Mare. La iniţiativa mea, consilierii locali au aprobat… mai multe cititi pe…” sursa facebook
  Pai bine mai Cataline, dar oamenii nu s-au plans inclusiv aici pe ziar ca macar in weekend sa fie fara plata acum vii si zici ca la initiativa ta? Tu iti bati joc de noi ori ai probleme psihice grave?!?
  Nu te da drept initiatorul unor lucruri propuse de cetateni ca este identic cu plagiatul. Exprima-te mai diplomat ca ne cam calci pe coada. Ne furi toate propunerile si te ridici singur in slavi. Pai esti sau nu esti normal cu capul? Ai probleme de personalitate sau ce?
  O exprimare respectuasa din partea ta, in semn ca ne respecti si nu-ti bati joc de noi trebuia sa spui asa “Primaria, a decis ca sa respecte dorinta cetatenilor si sa scuteasca de taxa de parcarea pe perioada weekendului… ” Asa toata lumea era fericita si consilierii ca nu-s niste marioete in fata ta, tu ca ne respecti si noi ca ne simtim respectati. Problema parcarilor a fost ridicata de cetateni acum mult timp.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1