Veste buna pentru utilizatorii de Android

PNL

telefonGoole Play Store, principala sursa de aplicatii pentru dispozitivele cu sistem Android, primeste imbunatatiri pentru reducerea traficului de date si spatiul ocupat de fiecare aplicatie instalata.

Numit „bsdiff”, un nou algoritm de compresie aplicat pachetelor .APK in care sunt livrate aplicatiile de Android si actualizarile pentru acestea promite sa reduca cu 50%-75% volumul datelor transferat prin conexiunea de internet mobil, scrie go4it.ro.

Google imbunatateste si modul de gestionare a asa numitelor “APK Expansion Files”, descarcate la prima rulare a unor jocuri si aplicatii de mari dimensiuni, in completarea kit-ului de instalare initial.

In functie de tipul fisierelor transferate, algoritmul bsdiff poate reduce cu 12%-65% volumul de date transferat prin conexiunea la internet.

Vizand tot aplicatiile care descarca pachete de instalare suplimentare, Google modifica si descrierile afisate in Play Store pentru a reflecta dimensiunea reala a aplicatiei dupa instalare si nu marimea APK-ului initial.

dcnews

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1