Vești bune pentru maramureșeni: Racordarea la rețeaua de gaze a tuturor consumatorilor casnici va fi gratuită, spune Ionel Bogdan

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Racordarea la rețeaua de gaze a tuturor consumatorilor casnici va fi gratuită, anunță Ionel Bogdan, actualmente secretar de stat și președintele ales al Consiliului Județean Maramureș.

Dat fiind faptul că în județ există încă 50 de localități care nu au acces la rețeaua de gaze, măsura este una binevenită.

”Vești bune pentru maramureșeni! Racordarea la rețeaua de gaze a tuturor consumatorilor casnici va fi gratuită, indiferent de distanța față de rețea.

Potrivit Ordinului aprobat de Autoritatea de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), costurile racordării vor fi suportate de către distribuitorii de gaze.

Această măsură este binevenită și în Maramureș, pentru că avem încă 50 de localități care nu au acces la rețeaua de gaze. Decizia aceasta vine după ce în luna mai Guvernul PNL a declarat conducta de transport gaze natural pe direcția Sighetu Marmaţiei – Vişeul de Sus – Borşa proiect de importanţă naţională în domeniul gazelor naturale.

Racordarea la rețeaua de gaze naturale este o prioritate pentru Guvern și sunt convins că aceste măsuri vor ajuta tot mai mulți maramureșeni să beneficieze de acest serviciu”, a scris Ionel Bogdan într-o postare pe Facebook.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2