VEȘTI BUNE – Sătmărenii modernizează drumurile județene de la granița cu Maramureșul

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sătmărenii pregătesc modernizarea drumului județean 193 la limita cu județul Maramureș. Anunțul a fost făcut chiar de către conducerea Consiliului Județean Satu Mare, care ține să sublinieze că în acest moment se pregătește documentația pentru proiectul de modernizare a drumului județean DJ 193 Satu Mare – Borlești – limita de județ Maramureș, în lungime de 40 de kilometri.

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba și vicepreședintele Ioan Rus au semnat ieri, 11 ianuarie, contractul de servicii cu SVA ASISTEH SRL, în valoare de 343.910 lei, având ca obiect elaborarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenții și a documentațiilor tehnice necesare în vederea obținerii avizelor și autorizațiilor, inclusiv studii de teren și studiu de trafic. Proiectul pentru realizarea lucrărilor va fi propus spre finanțare în perioada de programare 2021-2027 prin Programul Operațional Regional.

Pentru cei care nu șptiu, drumul județean DJ 193 face legătura între municipiul Satu Mare și județul Maramureș și începe la ieșirea din municipiul Satu Mare și intrarea în localitatea Păulești și traversează localitățile Păulești, Ambud, Petin, Apateu, Culciu Mic, Culciu Mare, Cărăşeu, Lipău, Valea Vinului, Roșiori, Pomi, Borlești, până la limita cu județul Maramureș.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2