VEȘTI PROASTE- Orașul din Maramureș unde se ia gazul ore bune săptămana aceasta

Reclame home 1
Reclame home 1

Nu este pentru prima dată cand cei de la București nu cunosc județul Maramureș. În weekend, compania de gaz a anunțat că, pentru cuplarea noilor conducte la sistemul de distribuție, este nevoită „să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale, marți, 5 iulie, între orele 09.00-19.00, în localitățile Seini, Săbișa, Viile Apei și Racșa-Vii din județul Maramureș”. Doar că … surpriză. Nu știam că Racșa Vii este localitate din județul Maramureș, așa cum pretind cei de la compania de gaz. Care arată clar că nu cunosc harta județului Maramureș. Le spunem noi că e o localitate din județul Satu Mare.

 „Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Aceste lucrări fac parte dintr-un proiect de investiții prin care au fost modernizați circa 3 km din rețeaua de gaz locală, investiția depășind 2 milioane de lei. Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte autorităților locale și clienţilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări”, precizează Delgaz Grid.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole