Vezi aici, care sunt evenimentele cultural-sportive din acest weekend. Jandarmii maramureseni vor fi si ei prezenti

Reclame home 1
Reclame home 1

Pentru ca manifestarile din spatiul public, ce vor avea loc si in acest sfarsit de saptamana in judetul nostru sa se desfasoare in conditii de siguranta, jandarmii vor fi prezenti in mijlocul cetatenilor prin misiuni specifice de asigurare a ordinii si linistii publice.

Iata care sunt evenimentele supravegheata de jandarmii maramureseni:

Sambata, 31 august a.c., intre orele 18:00-20:00, pe stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare se va desfasura meciul de fotbal dintre echipele C.S. Minaur Baia Mare– A.C.S. Recea, meci din cadrul Ligii a III-a, etapa a II-a.

Pe stadionul din localitatea Ocna Sugatag, duminica, 01 septembrie a.c., se va desfasura partida de fotbal dintre echipele A.C.S. Salina Ocna Sugatag – C.S.O. Borsa, din Liga a IV-a, seria Nord, meciul juniorilor se va desfasura de la orele 15:00, iar meciul echipelor de seniori de la orele 17:00.

In perioada 31.08-01.09.2019, Clubul Sportiv Xtreme Adventure Baia Mare, organizeaza competitia sportiva „Cupa 4×4 Baia Mare – Sisesti 2019”, care va avea loc in localitatea Sisesti.

In zilele de sambata si duminica, Primaria Comunei Copalnic Manastur organizeaza evenimentul „Serbarile Comunei Copalnic Manastur” in locul denumit „In Lunca”.

Duminica, 01 septembrie a.c., incepand cu orele 12:00, Primaria Comunei Coltau, organizeaza evenimentul „Sarbatoarea Comemorativa Petofi Sandor” iar incepand cu orele 15:00, langa terenul de sport din localitatea Finteusul Mic va avea loc evenimentul „Ziua Fratiei–Festival Interetnic”.

Tot duminica, intre orele 10:00-14:00, Asociatia Judeteana de Orientare Maramures, Clubul Sportiv Maratin Rivulus Dominarum si Federatia Romana de Orientare in parteneriat cu Consiliul Municipal Baia Mare si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Maramures, organizeaza concursul national de MTBO-ULD, Memorialul Racz Karoly si Campionatul judetean de MTBO in localitatile Remetea Chioarului–Remecioara.

Maior Radu Vasile, purtator de cuvant IJJ Maramures: “Jandarmeria Maramures recomanda cetatenilor sa acorde o atentie sporita modului de pastrare si asigurare a bunurilor si obiectelor personale si a celor de valoare si sa evite conflictele cu persoanele aflate sub influenta bauturilor alcoolice. In cazul in care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observa producerea unor astfel de fapte, cetatenii se pot adresa direct jandarmilor aflati in dispozitivele de ordine publica sau pot solicita sprijin la numarul unic pentru apeluri de urgenta „112”.”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2