Vezi aici, cum va fi vremea in urmatoarele zile. Maramuresul este, inca, sub cod galben de ploi

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Vremea in urmatoarele zile, mai exact din 4 iunie si pana in 6 iunie, la ora 23.00 va avea manifestari de instabilitate atmosferica temporar accentuata si vor cadea cantitati de apa inseminate, in toare regiunile din tara. Vor fi perioade in care se vor semnala averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelii si caderi de grindina. In intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitatile de apa vor depasi 15…25 l/mp, iar pe arii restranse 35…40 l/mp.

Codul galben este valabil de astazi si pana in data de 5 iunie, la ora 03.00. Sunt asteptate averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelii si conditii de grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 20-25 l/mp si pe arii restranse 30-50 l/mp.

Codul portocaliu este in vigoare doar astazi si va intra la ora 12.00 si se va incheia la ora 21.00. Astfel, in Moldova, precum si in nord-estul Munteniei va ploua abundent si torential, iar in intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor inregistra cantitati de apa ce vor depasi 40…50 l/mp si izolat 60…80 l/mp. Aversele vor fi insotite de descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelii si grindina. In functie de evolutia si intensitatea fenomenelor meteorologice, Administratia Nationala de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin avertizari de vreme severa imediata.

Informatii CJSU Maramures
ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *