Vezi aici, noul model de adeverinta permanenta, dar si declaratia de care ai nevoie pentru a putea iesi din locuinta

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Va semnalam actualizarea modelului declaratiei pe proprie raspundere, accesibil pe pagina https://stirioficiale.ro/, care a fost simplificat in privinta datelor care necesita a fi completate, a comunicat astazi, la ora pranzului Grupul de Comunicare Strategica prin CJSU Maramures.

Dan Buca, purtator de cuvant CJSU Maramures a precizat ca atat modelul de adeverinta cat si declaratia, care au fost facute publice anterior, sunt valabile.

Documentul poate fi redactat/completat de pe PC/laptop in campurile predefinite, in formatul PDF, necesitand ulterior tiparirea si semnatura olografa a titularului. De asemenea, documentul poate fi tiparit si completat olograf („de mana”) in campurile predefinite, necesitand totodata semnatura olografa a titularului.

Declaratia pe proprie raspundere poate fi redactata integral olograf, cu preluarea tuturor elementelor din modelul declaratiei pe proprie raspundere pus la dispozitie.

In privinta prezentarii declaratiei pe proprie raspundere/adeverintei eliberata de angajator personalului abilitat sa verifice documentele, de pe dispozitive electronice (conform art. 4, alin 4, din Ordonanta Militara 3/2020), precizam ca aceasta se va realiza in sensul prezentarii fotografiei documentului mentionat, pe care trebuie sa figureze semnatura olografa a titularului (declaratia pe proprie raspundere) sau autentificarea angajatorului (adeverinta angajator).

Persoana va prezenta declaratia pe proprie raspundere/adeverinta de la angajator impreuna cu actul de identitate, pe care personalul abilitat cu verificarea acestora le va putea fotografia.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2