Vezi aici, programul de lucru cu publicul de la Serviciul Buletine Baia Mare. Masca, dezinfectarea mâinilor și distanțarea socială sunt obligatorii

Serviciul Buletine Baia Mare și-a reluat programul normal de lucru. Cei care trebuie să treacă pragul acestei instituții trebuie să știe că masca este obligatorie, iar polițistul local va lua temperatura fiecărui cetățean.

Anca Rat, sef Birou Evidenta Persoanelor: Ne-am reluat activitatea, astfel că luni, marți și miercuri bonurile de ordine sunt eliberate între 08.00 – 08.30, iar actele se primesc în intervalul 08.30 – 12.00. În zilele menționate sunt eliberate 50 de bonuri, pe zi. Pentru ziua de joi, între orele 13.30-14.00, sunt eliberate 80 de bonuri, iar actele se primesc începând cu ora 14.00 și până la ora 18.30.

În zilele de luni, marți și miercuri eliberarea documentelor se face în intervalul orar 14.00-16.30, joi între 08.30-12.00, iar vineri de la ora 13.00 și până la 16.30.

Pe această cale rugăm cetățenii să respecte toate măsurile luate pentru limitarea infectării cu coronavirus. Să poarte mască, să-și dezinfecteze mâinile la intrarea în instituție și să păstreze distanțarea socială.”

Pentru schimbarea cărții de identitate, pentru prima carte de identitate sau pentru cartea de identitate provizorie documentația care se solicitată nu s-a schimbat. Taxele sunt aceleași, respectiv de 7 lei pentru cartea de identitate si de 1 leu pentru cartea de identitate provizorie. Acestea se pot achitata la caseriile Direcției de Venituri, de pe strada Crișan din Baia Mare.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1