Vezi aici, programul Teatrului Municipal Baia Mare din acest weekend

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Actorii băimăreni au pregătit și pentru acest weekend o serie de spectacole atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.

Sâmbătă, 05 septembrie 2020, de la ora 11.00, la Secția-Păpuși se va desfășura spectacolul pentru copii ”Locomotiva lenesă”, o poveste despre cum începem noi, micii oamenii, să cunoaştem lumea înconjuratoare, despre curiozităţile vieţii și despre jocuri, care se va juca pe scena în aer liber din curtea Teatrului Municipal Baia Mare (str Crișan nr 8). Durata este de 60 minute (fără pauză), iar prețul unui bilet este de 7 lei.

Sâmbătă, 05 septembrie 2020, de la ora 19.00, are loc spectacolul de improvizație ”ImproJoker”, regia artistică fiind semnată de Mihaela Sîrbu. ”ImproJoker” îți satisface setea de curiozitate și nevoia de joacă. Spectatorul poate fi deținătorul unor sugestii care, odată lansate, pot să genereze povești surprinzătoare, în cascadă. Spectacolul se va juca pe scena în aer liber din curtea Teatrului Municipal Baia Mare. Durata este de 75 minute (fără pauză). iar prețul unui bilet este de 20 lei / redus 10 lei.

Duminică, 06 septembrie 2020, de la ora 19.00, se repune în scenă spectacolul ”4 Pereți”. Vor evolua: Dorin Griguța, Răzvan Pașca, Călin Ionce, Vasile Pop, Petru Damșa, Adrian Mureșan, Mircea Gligor, Andrei Han, Alex Macavei, Rodica Dunca, George Pop, Mădălina Pop și invitați speciali: Adam Jenei, Andrei Petruș, Francesca Hojda și violonista Teodora Stupar. În timpul spectacolului se vor proiecta videoclipuri realizate în perioada distanțării față de dumneavostră în interpetarea lui Ciprian Mateian, Grup Folk Clasic și a lui Angel Ionce. Spectacolul se va juca pe scena în aer liber din curtea Teatrului Municipal Baia Mare. Durata este de 75 minute (fără pauză), iar prețul unui bilet este de20 lei / redus 10 lei.

Informații de interes

Accesul la spectacole se face cu rezervare telefonică, în prealabil, specificând numărul de persoane :
• la secția dramă, grup de max. 2 pers
• la secția păpuși, grup de max. 3 pers (cu 1 singur însoțitor)
Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

Numărul maxim de spectatori acceptat este de 50, cu distanțare de 2 m între scaune.

Spectatorii sunt rugați să se prezinte cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului, deoarece se va face un triaj în fața teatrului, unde va fi amplasată o zonă de așteptare cu 50 de locuri pe scaune.
Totodată masca este obligatorie.

În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, spectacolele vor fi reprogramate.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2