Vezi ce procent vrea sa faca PSD Maramures la europarlamentare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

La alegerile europarlamentare din primavara, PSD Maramures vrea sa atinga un procent de 35%, mai ales dupa ce conducerea centrala a stabilit acest prag.

Liderii organizatiei judetene sustin ca acest target impus de la centru arata increderea pe care o are conducerea partidului in PSD Maramures.

„La nivel national s-a stabilit pentru judetul Maramures un target de 35%, lucru care este comparabil cu cel al judetelor din sudul tarii.

Acest lucru ne obliga, dar in acelasi timp arata si recunoasterea de care PSD Maramures se bucura in ultima perioada la nivel central, cat si increderea pe care conducerea centrala o are”, a spus Gabriel Zetea, presedintele PSD Maramures.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Un simpatizant USL

    Cine a postaeti t astfel de ineptii cu 35% rezultate la alegeri ? Nu vedeti ca picati in jos precum MIG-urile rusesti, in sondaje. Dupa o astfel de ‘glorioasa’guvernare, vedem cu totii nivelul de trai de zi cu zi.
    Cred ca populatia se va trezi la realitate odata si odata. Am vazut guvernarile din ultimii 24 de ani, la ce ne adus. Eu ca un spimplu cetatean nu voi vota niciodata un partid care a guvernat pana acum. V-o spune un cetatean cinstit care nu are nimic cu nimeni, dar aceasta este realitatea.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2