Vezi ce recomandari a facut jandarmeria pentru meciurile din weekend

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In perioada 25-26 ianuarie, jandarmii maramureseni vor asigura masurile de ordine publica la meciurile de handbal ce se vor disputa in Sala Polivalenta „Lascar Pana” din Baia Mare, actionand pentru a preintampina eventualele acte de tulburare a ordinii publice.

Astfel, sambata, 25 ianuarie, incepand cu ora 11.00, la Sala Polivalenta „Lascar Pana” din municipiul Baia Mare se va disputa meciul de handbal feminin dintre echipele H.C.M. Baia Mare si C.S.M. Ploiesti, masurile de ordine fiind asigurate de catre Jandarmeria Maramures.

De asemenea, duminica, 26 ianuarie, incepand cu ora 13.00, tot jandarmii vor asigura ordinea publica pe timpul competitiei de handbal disputata intre A.H. Minaur Baia Mare si C.S.M. Oradea.

Jandarmeria Maramures solicita atat suporterilor, cat si cetatenilor, sa manifeste intelegere fata de masurile care vor fi asigurate cu acest prilej si sa raspunda cu solicitudine indicatiilor fortelor de ordine, pentru ca aceste competitii sa se desfasoare in conditii optime.

De asemenea, Jandarmeria recomanda suporterilor sa nu se implice in incidente, care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice, delimitandu-se de orice forma de violenta verbala sau fizica ce ar putea conduce la manifestari violente.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2