Vezi prognoza meteo pentru judetul Maramures in intervalul 4 – 17 decembrie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Meteorologii estimeaza in urmatoarele doua saptamani o vreme relativ normala pentru aceasta perioada, cu valori termice in mare parte pozitive pe timpul zilei, respectiv cu temperaturi nocturne de sub zero grade, in timp ce precipitatiile se vor semnala pe arii restranse, la nivel national, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila in intervalul 4 – 17 decembrie, publicata luni, informeaza AGERPRES.

In Maramures, temperaturile maxime vor inregistra in medie valori negative in primele zile din interval, undeva in jurul a—3 pana la—1 grad, apoi vor marca o crestere treptata spre valori pozitive, de 2 — 3 grade in jurul datei de 13 decembrie. Acest episod va fi precedat totusi de o racire usoara pana la finalul celei de-a doua saptamani, cand temperaturile diurne vor cobori din nou sub zero grade.

Temperaturile minime se vor situa preponderent sub limita inghetului, cu cele mai scazute valori in prima saptamana cand vor cobori pana spre—6 si—4 grade si cele mai ridicate in noaptea de 13 spre 14 decembrie, cand se estimeaza a se inregistra in jur de doua grade. Se vor semnala precipitatii slabe in intervalul 4 — 7 decembrie si, din nou, in perioada 9 — 17 decembrie. Intre aceste episoade probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi foarte scazuta.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole