Vezi prognoza meteo pentru Maramures in urmatoarele doua saptamani

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

toamna-maramuresVremea va fi mai rece decat in mod obisnuit la jumatatea lunii martie, urmand ca spre sfarsitul lunii temperaturile sa mai creasca, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila in intervalul 14-27 martie, transmite AGERPRES.

 

Regimul termic diurn va marca, in Maramures, o scadere de la o medie a temperaturilor maxime de aproximativ 8 grade in prima zi, la 4 grade in cea de-a doua, pentru ca apoi sa creasca din nou spre 10…11 grade pana pe data de 18 martie.

Corespunzator acestui interval, temperaturile minime nocturne se vor incadra intre—3 si 1 grad, ca medie regionala. Pe 19-20 martie vremea se va raci, valorile maxime nu vor mai depasi 5 grade, iar cele minime vor scadea spre—5 grade.

Ulterior, in intervalul 21 — 27 martie, temperatura aerului va marca o crestere usoara si treptata, iar la sfarsitul celor doua saptamani de prognoza se vor atinge valori maxime medii de 11 grade si minime de aproximativ 0 grade, caracterizand un regim termic normal pentru data calendaristica.

Temporar vor fi precipitatii mixte, izolat moderate cantitativ, pe data de 15 martie, precum si in intervalul 20 — 27 martie. In celelalte zile ale perioadei de prognoza probabilitatea pentru precipitatii, slabe, va fi mai redusa.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *