Vezi programul spectacolelor de la Teatrul Municipal Baia Mare in perioada 8-15 decembrie

In perioada 8-15 decembrie, la Teatrul Municipal Baia Mare se vor derula mai multe spectacole.

Sambata, 8 decembrie, de la ora 10.00 si 11.30, sectia Papusi invita copiii la spectacolul ”Jertfa lui Petre”, dramatizare si regia Cornel Mititelu, dupa piesa scrisa de Regia Maria a Romaniei, ”Poveste de Craciun”.

Era odata un put parasit, adanc si foarte misterios. Acest put era in mijlocul padurii celei mari si intunecoase. Nimeni nu stia de ce putul era acolo, si nici cine il facuse, si nici cat de vechi era. Lumea il stia acolo din totdeauna.

Spectacolul se joaca la sala Teatrului de Papusi. Durata: 60 minute (fara pauza)

Duminica, 9 decembrie, de la ora 19.00, se joaca ALBASTRU.GALBEN.ROSU, cea mai buna piesa romanesca de teatru a anului 1997, premiu acordat de UNITER si Casa Regala a Romaniei – text si regie artistica Radu Macrinici.

”Eram in iarna lui `97 cand, jurizand la concursul UNITER pentru cea mai buna piesa a anului, am dat tarcoale neincrezator acestui text: prea era bine facut, prea erau puternice personajele, prea eficient parabolicul intrigii, prea bine rafinat dozajul de cruzime si suavitate in substanta morala (deloc tezista) a relatiilor scenice, pentru a nu-ti descumpani prejudecatile si a nu-ti hrani batraneasca suspiciune. Prejudecati, zic, fiindca pana atunci nu ma gandisem niciodata ca tocmai teatrul s-ar putea angaja convingator in etalarea cosmarului comunist, in ilustrarea traumelor comunismului.” (Dan C. Mihailescu)

Spectacolul se joaca la sala studio. Durata: 60 minute (fara pauza)

Marti, 11 decembrie, de la ora 19.00, se joaca noua premiera a teatrului, spectacolul Sotul Pacalit, dupa Moliere, in regia lui Victor Olahut. In aceasta punere in scena a unui text clasic, vechi de aproape patru secole, intr-o viziune moderna, fiecare personaj aduce la suprafata o tipologie, care-si gaseste ecou in vremurile noastre tulburi.

Spectacolul se joaca cu publicul in sala. Durata: 90 minute (fara pauza)

Sambata, 15 decembrie, de la ora 10.00 si 11.30, va invitam la spectacolul ”O poveste de Craciun”, o creatie colectiva a actorilor sectiei de papusi.

”Un spectacol de iarna, un spectacol de sarbatori, un spectacol cu colinde, un spectacol de Craciun, cu braduti impodobiti, cu jucarii si cadouri pentru toti cei dragi. Un spectacol bucurie pentru toti copiii si nu numai. Un spectacol joc, muzical, cu voie buna si antrenant.”

Spectacolul se joaca la sala Teatrului de Papusi. Durata: 60 minute (fara pauza)

Pretul biletelor la spectacolele teatrului: 5 lei la sectia Papusi, 15 lei pret intreg si 10 lei  pret redus (pentru elevi, studenti si pensionari) la sectiile Drama si Revista.

Informatii si rezervari: tel. 0736216437 (Drama si Revista) si 0730270926 (sectia Papusi)

Programul rezervarilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sambata: 12.00 – 13.00

Program casierie:

Luni – Sambata: 12.00- 13.00 / 18.00 – 19.00

Duminica:  18.00 – 19.00

Email:rezervari@teatrulbm.ro

Rezervarile se ridica cu cel putin 30 de minute inainte de inceperea spectacolului. In ziua desfasurarii spectacolului, nu se mai fac rezervari!

ZiarMM                                             

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1