Vezi programul Teatrului Municipal Baia Mare in perioada 27 – 31 mai

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ultimele zile ale lunii mai, aduc la Teatrul Municipal Baia Mare spectacole pentru copii, comedii clasice, dar si un nou si mult asteptat spectacol de Revista.

Sambata, 27 mai, de la ora 11.00, la sala Teatrului de Papusi este programat spectacolul 3D ”Submarinul Galben”. Timp de aproape o ora, publicul e transportat in lumea magica a fractalilor, aflata in plina geneza, in care frumosul, in stare pura, nu cunoaste trecerea timpului.

Spectacolul nu este recomandat copiilor sub 6 ani.

Tot sambata  27 mai, de la ora 19.00, la Sala Studio va avea loc spectacolul ”Prah” regia Catalin Mardale, o comedie amara care aduce in prim plan un cuplu a carui viata este data peste cap dupa castigarea marelui premiu la loterie.

Duminica, 28 mai, de la ora 19.00 la Sala Mare va avea loc premiera spectacolului de revista ”Un Vis cu Mi-s Revista”, regia Zoltan Papp. Urmatoarea reprezentatie este programata marti 30 mai, de la ora 19.00.

Luni 29 mai, de la ora 20.00, la cererea publicului, va avea loc o noua proiectie a filmului ”Ana, mon amour”, film semnat de Calin Peter Netzer, care a castigat anul acesta la Festivalul International de Film de la Berlin, premiul ”Ursul de Argint”.

Ultimul spectacol al lunii mai este ”Ursul”, de A. P. Cehov, regia Doru Farte, programat miercuri 31 mai, ora 19.00, la Sala Studio. Aceasta farsa intr-un act spune povestea unei vaduve, Elena Nicolaevna Popova, care si-a iubit foarte mult barbatul, Nicolai Mihailovici Popov. Aceasta traieste retrasa si adanc atasata de amintirea sotului ei. Servitorul ei credincios, Luka, incearca in fel si chip sa o readuca la „viata” dar, aparent, fara nicio speranta.  Asta, pana apare tanarul mosier Smirnov, iar intreg Universul se schimba.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2