Viata de student: Caravana UBB ajunge in Baia Mare

Voluntarii Organizatiei Studentilor de la Universitatea Babes – Bolyai din Cluj Napoca, sosesc in Baia Mare. Scopul acestora este de a informa liceeni in an terminal despre experienta de student, admitere si prezentarea unor oferte educationale.

Astfel, luni, 6 martie Caravana UBB poposeste la:

Colegiul National „Mihai Eminescu”- ora: 10:00

Colegiul National „Gheorghe Sincai”- ora: 10:00

Liceul Teoretic „Nemeth Laszlo” – ora: 12:00

Colegiul National „Vasile Lucaciu”- ora: 12:00

Poriectul demarat are ca si scop promovarea Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, ofertei educationale, concursurilor de admitere, dar si a facilitatilor pe care le pune la dispozitia studentilor.

Pe langa aceste lucruri, proiectul isi doreste sa le prezinte viitorilor studenti oportunitatile pe care le au in domeniul voluntariatului, astfel le sunt prezentate principalele proiecte ale Organizatiei Studentilor de la Universitatea Babes-Bolyai (OSUBB) in care se pot implica in cazul in care devin studenti la Cluj si respectiv la UBB.

Anul trecut, proiectul a ajuns in peste 39 de licee din tara, in judetele Alba, Bistrita-Nasaud, Bihor, Cluj, Maramures, Mures, Salaj, Satu Mare si Sibiu, iar anul acesta isi propune sa ajunga in peste 50 de licee din 16 orase, atat din Transilvania cat si Moldova.

Actiunea se afla la a IV-a editie si este organizata cu sprijinul Universitatii Babes-Bolyai in colaborare cu Consiliul National al Elevilor si directiunile unitatilor scolare.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1