Viata oamenilor este mai presus de comoditatea unor functionari!

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Caderile de grindina de ieri au provocat nenumarate pagube materiale in judet. Sistemul special de avertizare, care trebuia sa puna in garda cetatenii pentru a-si putea proteja din timp viata si bunurile, a reactionat cu intarziere. Deputatul USR de Maramures, Vlad Emanuel Durus, cere o ancheta si raspunsuri de urgenta in acest caz.

”Fenomenele meteo deosebite de ieri, din judetul nostru, ne-au demonstrat ca serviciile de alerta sunt gresit gestionate. Niste fenomene usor de previzionat au fost anuntate prin serviciul special RoAlert dupa 20 de minute de la trecerea vijeliei. Romania a cheltuit milioane de euro pentru ca cetatenii sai sa fie avertizati din timp de aparitia unor factori de risc care pot pune in pericol viata si siguranta individului. Consider inacceptabil modul in care a functionat ieri sistemul.

Oamenilor le-a fost imposibil sa-si asigure bunurile pentru ca cineva a uitat sa trimita un mesaj la timp. Ieri a fost doar grindina. Maine poate fi un cutremur devastator. Vom afla de el prin RoAlert dupa minute bune de la producerea sa, cand oamenii pot sa fie deja prinsi sub daramaturi? Cer o ancheta pe situatia creata, iar rezultatul sa fie facut public. Cetatenii trebuie sa se simta in siguranta, nu cobaii unui sistem”

Biroul comunicare, cabinet deputat USR Vlad Emanuel Durus

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole