Viata vazuta de dincolo de obiectiv: Voluntari pentru Viitor (2V) la sfarsit de proiect

Reclame home 1
Reclame home 1

In aceasta vara, Asociatia „Voluntari pentru Viitor” (2V) a desfasurat proiectul „Baia Mare – Dincolo de obiectiv!”, actiune prin care peste 20 de tineri baimareni au beneficiat de workshopuri gratuite centrate pe arta fotografiei.

Ca produs final al zilelor si orelor petrecute cu aparatul foto in dreptul ochiului, 2V impreuna cu participantii a realizat o expozitie de fotografie care cuprinde un numar de 78 de lucrari (selectate din cele peste 20.000), moment care a fost marcat si prin implinirea unui an de activitate al organizatiei.

“Cu toate ca, proiectul se incheiase in acel moment, activitatile continua si astazi. Albumele „Baia Mare – Dincolo de obiectiv!”, insotite de calendare au fost distribuite participantilor, finantatorilor, partenerilor, muzeelor si nu numai, iar in viitorul apropiat planuim lansarea unui club foto prin care acesti tineri, precum si alti doritori sa-si poata continua si dezvolta aceasta pasiune”, a declarat Lucretiu Pop, presedinte 2V.

Proiectul „Baia Mare – Dincolo de obiectiv!” a fost finantat de catre Consiliul Local si Primaria Municipiului Baia Mare, de Clubul Rotary Baia Mare 2005 si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Maramures. Totodata, am avut sprijinul „Rotaract Team” Baia Mare, al Universitatii de Nord Baia Mare, al Bibliotecii Judetene „Petre Dulfu” si al Inspectoratului Scolar Judetean Maramures, in calitate de parteneri oficiali ai proiectului.

„Din perspectiva organizatorilor, proiectul a depasit orice fel de asteptari atat din punct de vedere al reusitei si al rezultatelor proiectului, cat si datorita volumului ridicat de munca pe care nu l-am constientizat in momentul in care se puneau bazele proiectului. A fost o experienta si o oportunitate extraordinara pentru toti cei implicati si sunt sigur ca, daca am fi pusi in situatia de a relua totul de la zero, am face-o”, a aratat Lucretiu Pop.

foto: Lucretiu Pop

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole