Vicepresedinte fara contract. Jurnalistului Cosmin Filip i se cer inapoi banii incasati de la FC Baia Mare

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Jurnalistul baimarean Cosmin Filip ar putea returna banii incasati necuvenit de la FC Baia Mare, in conditiile in care acesta a fost remunerat ca vicepresedinte si jucator, dar nu avea niciun fel de contract cu clubul, scrie detectivuldepresasoc.ro.

Faptul ca ar fi castigat bani pe cand fotbal nu era, nu ar fi fost un capat de lume, numai ca vicepreședintele clubului, Cosmin Filip, isi acorda tot lui bani reprezentand prime de joc, in calitate de JUCATOR, desi nu a fost fotbalist si nu a jucat nici macar o secunda pentru echipa. Ca urmare a dezvăluirilor Detectivului de Presa SOC!, reactiile nu au intarziat sa apara. Asa am aflat ca lucrurile stau si mai rau, adica Filip NU A AVUT NICIUN CONTRACT cu ACS Fotbal Municipal Baia Mare in calitate de vicepresedinte. Deci lucrurile au un iz penal deosebit. Mai mult, exista documente prin care i se cer inapoi lui Filip BANII INCASATI ILEGAL.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

2 Comments

  1. dana

    Numai ceea ce merita distinsul “jurnalist” Cosmin Filip. Pentru moment ma abtin de la alte comentarii.

    Reply
  2. maria

    Cercetarea penală va ajunge la Radu Țolaș și la primarul Cătălin Cherecheș? Ca să scape mai ușor, Filip va vorbi. Atunci veți vedea un nou dosar penal cu posibile condamnări la închisoare…

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2