Vicepresedintele ALDE Cornelia Negrut: „Ne asumam infrangerea si ii felicitam pe castigatori”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

cornelia-negrut-1“Cu toate ca rezultatul alegerilor parlamentare nu este cel pe care l-am asteptat, simtim mandrie și multumire in urma campaniei oneste pe care Alianta Liberalilor si Democraţilor – ALDE Maramures a ales sa o construiasca. Este firesc sa gustam din amarul dezamagirii, deoarece am investit emotie, seriozitate si ne-am implicat corect si asumat.

Multumim tuturor maramuresenilor care ne-au acordat votul de incredere in 11 decembrie, punandu-si in noi sperantele de mai bine, si dovedind ca rezoneaza cu programul propus de ALDE atat pentru cei tineri, cat si pentru varstnici.

Sa nu uitam ca ALDE a militat pentru crearea de noi locuri de munca si a identificat cinci domenii prioritare in care exista imperioasa nevoie de investitii: sanatate, educatie, agricultura, energie și infrastructura. Pentru toate acestea s-au dezvoltat solutii, implicand competenta si profesionalism pentru a putea fi implementate.

Totodata, programul economic lansat de ALDE, „Romania, cea de-a 7-a putere economica a Europei”, este rezultatul unor serii de concepte fundamentale.

E pacat insa ca prin slaba prezenta la urne, coroborata cu alegerea unor formatiuni politice lipsite de doctrine si strategii concrete, soarta Maramuresului si, in fond, a Romaniei, a fost lasata in mainile nucleelor dure ale unor partide precum USR si PMP.

Dar pentru ca stim sa pierdem chiar si in conditiile unei competitii a carei onestitate devine interpretativa, ne asumam infrangerea si vrem sa-i felicitam pe castigatori, dorindu-le sa realizeze infinit mai multe decat noi in interesul si folosul Maramuresului, respectiv a intregii tari.

Va indemnam ca niciodata sa nu va opriti din a crede si a lupta cu mult curaj pentru convingerile dumneavoastra, aparand ultima reduta a libertatii neamului nostru romanesc de pretutindeni. Doamne ajuta.”, a declarat Cornelia Negrut.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. doru

    Nu mai incurcati lumea, nu exista liberalism asociat cu socialismul.Locul vostru e sa fiti inghititi de PSD,mai ales ca traiti si simtiti la fel.Si bietul Crin si-a dat seama in cele din urma la ce monstruozitate a luat parte si cum a fost prostit,iar acum s-au cules roadele acelui PNL,total virusat de socialism.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole